Online boodschappen doen is helemaal hot. En zeker de maaltijdbox is populair. Dit is een pakket met daarin alle benodigde producten voor 3 of meer gezonde maaltijden. In deze blog lees je meer over de verschillende opties van online boodschappen doen.

 

Een “maaltijdbox” de laatste tijd komen er steeds vaker acties voorbij waarbij ze een maaltijdbox of foodbox promoten maar wat is het eigenlijk en wat is het verschil tussen alle aanbieders? Een maaltijdbox is vooral een hele handige manier van online boodschappen doen. Met een maaltijdbox haal je gezonde en duurzame ingrediënten in huis om gerechten te maken die je anders misschien niet gemaakt zou hebben.

 

Een aanbieder van de maaltijdbox koopt meteen voor veel klanten hetzelfde in waardoor de prijs ook nog eens redelijk blijft voor producten die misschien toch wat duurder zouden zijn. Zowel voor studenten, alleenstaande volwassenen, gezinnen en ouderen is de maaltijdbox geschikt om gebruik van te maken.

 

Wat zit er in een maaltijdbox

Een maaltijdbox zit vaak vol groenten, fruit, brood, drinken, kruiden en huishoudelijke artikelen. Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten pakketten maar in de basis bevat een maaltijdbox genoeg eten voor 3 middag of avond maaltijden. Je kunt ook kiezen voor uitgebreidere boxen waarin eten voor meer avonden is inbegrepen.

 

Waarom kiezen voor een maaltijdbox

Het gebruik maken van maaltijdboxen verschilt enorm met het “normale” boodschappen doen. Een maaltijdbox inspireert je met nieuwe recepten en je maakt recepten waar je anders nooit aan had gedacht en/of je nog nooit hebt gegeten. Je ontdekt zelf of samen met je gezin nieuwe gerechten om van te smullen.

 

Maaltijdbox online bestellen

Maaltijdboxen zijn eenvoudig online te bestellen via de bijbehorende websites. In het bovenstaande overzicht kun je eenvoudig zien wat de vanafprijs is per pakket. Geïnteresseerd in een van de pakketten? Ga dan gerust naar de website voor het bestellen van je maaltijdbox.

 

  1. AH Allerhande Maaltijdbox: In de Allerhande Box van de Albert Heijn boodschappenservice treffen klanten iedere week alle ingrediënten in de juiste hoeveelheden aan voor drie lekkere, gevarieerde Allerhande-recepten. De gerechten worden door het Allerhande food team samengesteld en uitgebreid getest zodat ze lekker zijn voor jong en oud. Alle recepten zijn binnen 30 minuten klaar. De inhoud van de box varieert wekelijks: elke week zit er in ieder geval een vlees- en een gevogelte gerecht in de box, gecombineerd met vis- of vegetarische recepten.
  2. Familiebox: Gezond en lekker koken is best een uitdaging. Om te zorgen dat iedereen genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt, houden ze zich bij Mathijs Maaltijdbox aan de algemene voedingsrichtlijnen en bevat elke maaltijd. Bij Familiebox berekenen ze de best mogelijke balans tussen voedingsstoffen en de portiegrootte. Daarnaast variëren ze tussen de producten. Met die vitaminen en mineralen zit het dus wel goed!
  3. HelloFresh: Elke week ontwikkelen ze bij HelloFresh gezonde en lekkere recepten die bijdragen aan een gezond voedingspatroon. De recepten zijn gevarieerd, gemakkelijk te maken en bieden inspiratie door nieuwe smaken en bereidingswijzen. HelloFresh selecteert zijn ingrediënten op basis van of het ingrediënt in het seizoen is, of het vers en lekker is, of het makkelijk te bereiden is, of het goed geproduceerd is en of het ingrediënt duurzaam is.
  4. Marley Spoon: Bij Marley Spoon werken ze uitsluitend met producenten die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. We hechten veel waarde aan dierenwelzijn en het milieu. Ze kunnen je bij Marley Spoon altijd vertellen waar de producten vandaan komen. Door de korte supply chain zijn de ingrediënten die je van ontvangt in een Marley Spoon maaltijdbox verser en sneller in jouw keuken!

 

Online boodschappen doen voor bedrijven

Moet jij de boodschappen voor de zaak doen? En zoek je nieuwe manieren om dit voor je bedrijf sneller en efficiënter te doen? Zakelijk boodschappen doen kan soms een tijdsintensieve klus zijn. Zeker als je voor het bedrijf elke week opnieuw boodschappen moet doen. Er bestaan tegenwoordig niet mogelijkheden zodat je de boodschappen online kunt bestellen. Vervolgens kun je ze laten bezorgen op kantoor of andere locaties (verenigingen, bedrijven, zakelijke panden, stichtingen en nog veel meer). Je kunt handig bestellen op factuur. Achteraf betalen van boodschappen kan voor bedrijven namelijk erg handig zijn. Op rekening kopen bespaart bedrijven veel administratieve rompslomp zodat het bestelproces veel goedkoper wordt. Besteld je bedrijfsboodschappen vandaag nog online en ervaar het zakelijke gemak!