Een inspirerende week met Azura

We bezochten onder meer Albert Heijn XL in Purmerend, het distributiecentrum in Pijnacker, onze Nederlandse groenteleveranciers en het hoofdkantoor. Door een kijkje bij elkaar in de keuken te nemen, wisselen we kennis uit over de tomatenproductie- en verkoop. Samen stellen we een business case op: een actuele uitdaging om producten te verbeteren in presentatie, kwaliteit en communicatie. Het programma geeft ons de kans om ons zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen.

In deze blog vind je het videoverslag van onze inspirerende week samen!

In deze blog stelden wij ons voor. Onze teamgenoten van Azura voor de Exchange 2017 zijn Amandine Rampon (Research & Development Manager), Ayssam El Ghighai (Product Conformiting & Scheduling Manager), Lahoucine Boujnah (Methods Office Manager) en Pierre Galup (Product Scheduling & Coordination Technician).

De Albert Heijn Foundation

De Albert Heijn Foundation zet zich dit jaar alweer tien jaar in voor projecten in de nabijheid van Afrikaanse telers en kwekers. Met deze projecten wil de Foundation de leefomstandigheden en toekomstperspectieven verbeteren van de medewerkers bij onze leveranciers in de Afrikaanse landen Zuid-Afrika, Kenia, Zimbabwe, Ghana en Marokko. De Foundation werkt nauw samen met ICCO en FairMatch Support. De projecten worden deels betaald uit de opbrengst van de producten van deze leveranciers.

AHF logo

Azura

Azura, midden in de vruchtbare Soussvallei, zo’n 50 kilometer van de Marokkaanse havenstad Agadir, teelt diverse soorten tomaten voor ons: van traditionele ronde tomaten en vleestomaten tot cherry- en pruimtomaatjes. In de wintermaanden leveren ze die aan onze winkels. Vanaf het voorjaar komen de tomaten weer uit Nederland.

 

Deelnemers AH - AHF 2017

Marieke Antoni, Jeroen Duijndam, Martijn Meeuwissen en Edwin Spliet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Laat hier een reactie achter! Bekijk onze richtlijnen en voor vragen kunt u ons e-mailen.